Vriendendag 2014

17 maart 2014

Op zaterdag17 maart jl. ontvingen wij de 'Vrienden van stichting Dhampus' voor dejaarlijkse bijeenkomst. Robert Swami Persaud was ingegaan op onze uitnodigingde 'Stichting Dhampuslezing' te houden met  als titel 'Balanceer jezelfmet voeding'. Sinds 1988 werkt Robert inNijmegen als Ayurveda geneeskundige. Hij heeft o.a. in Kerala, India gestudeerden is gespecialiseerd in voeding vanuit Ayurvedische visie en Ayurvedamassagetherapie. Hij schreef meerdere boeken op dit gebied en legde deaanwezigen o.a. met veel passie uit waarom 'de schaal van 5'  of een'gezond' appeltje voor de een wel goed is en voor de ander niet. 

Na eenheerlijke lunch was het woord aan Joost van Vlijmen en Eric Alkemade, die eenterugblik gaven op het afgelopen jaar en de plannen voor dit jaar bespraken metde aanwezigen. De stichting is vooral trots en blij dat in Tukuche onze missievoltooid is. 
Tot slot was er een borrel en kregen de Vrienden hun cadeauoverhandigd. De andere Vrienden krijgen hun cadeau per post toegestuurd. Metdank aan Robert en Miranda voor hun gastvrijheid! 

Hieronder eenfoto-impressie. 

(foto's: Paul Ketelaar)

 

Vrienden welkomLezing Robert Persaud

Robert en publiek

 

lunchPauline Waterdragers

 

Bord Tukuche_1Joost en Miranda